Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Fugeguide

FSO Fugeguide er byggeriets internetbaserede håndbog og opslagsværk om fuger, deres opbygning og materialer.

FSOs Fugeguide giver adgang til hundredvis af oplysninger, rigt illustrerede sider om fugeløsninger og materialevalg organiseret i et overskueligt system kombineret med en intelligent menu, animationer, opslagsværk med fagudtryk og integrerede ordforklaringer, tegninger, tabeller, skemaer og meget mere.

FSOs Fugeguide er altid tilgængelig for brugeren - ingen overvejelser om indkøb af ny hardware eller opgradering er nødvendig.

Det eneste der kræves for at få adgang til FSOs Fugeguide er internet adgang og brugernavn/adgangskode, som kan oprettes via Fugebranchen.dk. Fugeguiden er gratis.

 
Gå til fugeguiden

 

Copyright

Ophavsret til enhver information, grafik, tegning, FSO's logo, logo for Fugebranchens Garantiordning mv. afgivet på sider under dette eller andre domæner tilhører Fugebranchen, FSO. Eftertryk, kopiering eller anden gengivelse er kun tilladt efter skriftlig aftale med FSO.

Medvirken og indflydelse på forsat ajourføring og udvikling af fælles teknisk materiale kan alene ske ved aftale med ophavsrettens indehaver.

FSO Fugeguide

FSO Fugeguide er udviklet, redigeret og udgivet af:
Fugebranchens Samarbejds- og Oplysningsråd