Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Arkiv 2020

  16-10-2020

  Ny uddannelse til fugemontør på Learnmark Horsens

  I uge 43 starter den nye uddannelse som fugemontør på Learnmark Horsens. Der er 22 pladser på uddannelsen, som allerede nu har fået flere firmaer til at melde sig på banen med lærepladser og jobtilbud på den lange bane.

  08-10-2020

  DI Dansk Byggeri er nu på plads i Industriens Hus

  Dansk Byggeris medarbejdere er nu alle installeret i Industriens Hus - Mona og de andre kolleger er nu at finde i Branchefællesskabet Dansk Byggeri på 4. sal i huset.

  08-10-2020

  Ny fugemontøruddannelse er nu en realitet

  Nu kan Fugebranchen FSO endeligt melde ud at den nye fugemontøruddannelse er en realitet. Første hold skal på skolebænken mandag den 19. oktober 2020 - om Corona vil.

  12-06-2020

  Skarpladt forening i Dansk Byggeri forbedrer fugerne

  Fugebranchen har styrket det faglige fællesskab og gjort danske fugeentreprenører efterspurgt langt udenfor landets grænser. I år fejrer foreningen 40-års jubilæum. Opskriften på succesen er tæt samarbejde mellem leverandører og entreprenører og fokus på faglig udvikling.

  09-06-2020

  Fra fotograf til fugemontør – og nu selvstændig

  Egentlig var Pernille Simonsen uddannet fotograf. Men så besluttede hun sig for at prøve tre uger som fugemontør. Det viste sig at være en god beslutning, for det var noget af det fedeste, hun havde gjort længe – og nu er hun selvstændig fugemontør på andet år.